UPDATE TRAGEDIE pe aerodromul Clinceni: două persoane au murit, iar cea de-a treia se află in spital. Procurorii au deschis o ANCHETA

18 Oct 2015
UPDATE TRAGEDIE  pe aerodromul Clinceni: două persoane au murit, iar cea de-a treia se află in spital. Procurorii au deschis o ANCHETA
UPDATE. Trei paraşutişti au fost implicaţi într-un accident, in aceasta dimineaţă, pe aerodromul de la Clinceni, doi dintre ei pierzându-şi viaţa în urma incidentului. Cea de-a treia victimă se află internată la Spitalul Floreasca din Capitală. Procurorii au demarat o anchetă după accidentul produs dimineaţă pe aerodromul Clinceni. Trei paraşutişti s-au agăţat în aer, în timpul unui salt, iar doi dintre ei a murit.

Anchetatorii verifică dacă se poate pune problema unor infracţiuni la codul aerian.

Un accident s-a produs în această dimineață pe aeroportul din Clinceni, unde cablurile de susținere ale parașutelor a trei parașutiști s-au încurcat între ele în timpul saltului, informează televiziunea Antena 3.

Din sursele aflate la fața locului, o persoană, un bărbat în jurul vârstei de 40 de ani, a decedat în urma unui stop cardio-respirator. O altă victimă, un bărbat de 30 de ani, este intubat și urmează să fie transporat la spital cu un elicopter SMURD. Cea de-a treia victimă, o femeie, care este în stare de conștiență și primește îngrijiri medicale.

Este de presupus că este vorba de un salt efectuat contra-cost, clientul fiind persoana de sex feminin, cei doi bărbați fiind parașutiști profesioniști, unul dintre ei sărind în tandem cu femeia, iar celălalt fimându-l.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră