VIDEO. Incendiu puternic într-un bloc din cartierul Titan. Pompierii intervin cu 12 autospeciale, locatarii au fost evacuați

09 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
VIDEO. Incendiu puternic într-un bloc din cartierul Titan. Pompierii intervin cu 12 autospeciale, locatarii au fost evacuați

UPDATE ORA 10:15 - Purtătorul de cuvânt al ISU București a anunțat că trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma incendiului. Un bărbat a suferit un atac de panică, iar două femei intoxicate cu fum au fost transportate la spital.

O femeie în vârstă de 25 ani, după ce a primit primul ajutor, a fost transportată la Spitalul Pantelimon, iar o alta de 30 ani a fost dusă la Spitalul "Al. Obregia".

................................

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la ultimul etaj al unui bloc cu patru etaje din cartierul Titan din Capitală. Pompierii intervin cu 12 autospeciale de stingere şi 4 autoscări, iar locatarii au fost evacuați.

Reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfo au declarat că flăcările s-au extins la mansarda blocului, iar pompierii lucrează la decopertarea acoperișului de tablă pentru a putea avea acces la locul focarului.

 "Întâmpinăm dificultăţi pentru că incendiul se manifestă sub acoperişul de tablă, o zonă greu accesibilă, cu degajări foarte mari de fum. (...) De asemenea sunt pregătite echipaje medicale care să acorde asistenţă medicală", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit lui Marin, incendiul s-a propagat cu repeziciune, urmare a cantității mari de materiale inflamabile (lemn, polistiren) și a necompartimentării mansardei cu pereți care să opună rezistență la foc.

Blocul are aproximativ 30 de apartamente și a fost mansardat în urmă cu doi ani și anvelopat. Inițial a fost un bloc pentru nefamiliști. 

 incendiu1

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră