POZE INCENDIARE! Cine este „Anaconda“, şefa acoperiţilor din SRI, în petrecere pe iahtul unui inculpat DNA

20 Ian 2017
POZE INCENDIARE! Cine este „Anaconda“, şefa acoperiţilor din SRI, în petrecere pe iahtul unui inculpat DNA

Dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre vacantele pe care si le-a petrecut impreuna cu generalul Florian Coldea prin Seychelles, Toscana si Paris, ies la iveala noi legaturi intre inalţi ofiteri ai SRI şi politicieni. Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat mai multe poze realizate in timpul unor vacante pe care un general SRI le-a petrecut alaturi de un cunoscut politician. Este vorba despre Elena Istode (foto) , fosta sefa a Directiei de Securitate Economica din SRI, in prezent sefa acoperitilor din SRI. Cum era vorba aia: să fie bine ca să nu fie rău!

Ion Cristoiu a prezentat mai multe poze cu Elena Istode alaturi de Cristian Rizea  si de sotia acestuia, Josette , fotografii realizate in anii 2008-2009. Interesant este ca, la cativa ani de la aceste vacante, Rizea avea sa ajunga inculpat intr-un dosar al DNA, fiind trimis in judecata in martie 2016, potrivit luju.ro.  Dincolo de faptul că doamna general din SRI are voie, la un prim calcul, să-şi petreacă vacanţele unde îi pofteşte inima, fotografiile apărute aratî, încă o dată, relaţiiile strânse dintre politicieni şi ofiţerii SRI. 

In ceea ce o priveste pe Elena Istode, conform postului Romania TV, care a publicat la randul sau fotografiile, aceasta ar avea in SRI numele de cod „Anaconda”. Potrivit surselor Lumeajustitiei.ro, Elena Istode ar fi fost adusa in SRI pe „filiera” generalului Sorin Gabriel Cozma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului, structura care a fost condusa si de Florian Coldea. În poza apare Cristian Rizea, Elena Istode şi soţia lui Rizea. 

 

Prezentam in continuare dezvaluierea lui Ion Cristoiu, prezentata pe blogul personal cristoiublog.ro sub titlul „Gindul de vineri 20 ianuarie 2017 - Din ciclul Vacantele de lux ale Arhanghelilor anticoruptie. Azi: General de Brigada SRI, Elena Istode, sefa acoperitilor din Serviciu”:

Fotografiile de mai sus o surprind pe generalul de brigada SRI Elena Istode, pina nu demult sefa a Directiei de Securitate Economica, in prezent sefa acoperitilor din SRI, in plina petrecere a vacantelor de lux la Monaco si Cannes.

Ca distinsa, ca persoana fizica, isi poate petrece vacantele unde vrea, chiar si pe Planeta Marte, descoperita a avea plaje cu palmieri, e treaba ei, desi, eu, in calitate de comunist, am avut si continui sa am alergie la nomenklaturistii mai vechi sau mai noi care prefera vacantele de bogatasi din Vest vacantelor de bun simt ale functionarilor din Est.

Problema e ca aceste fotografii, facute, din cite se vede, cu stiinta si cu placerea de a se expune a doamnei general, au fost realizate in 2008-2009, cind Elena Istode, ca sefa a Directiei de Securitate Economica a SRI, supraveghea, ca sa nu fie atinse de coruptie, toate contractele incheiate de statul roman cu oamenii de afaceri.

Si nici asta n-ar fi o problema – vacanta de lux a unui general SRI, presupunind ca Monaco si Cannes erau singurele locuri de lecuire de stresul vinarii de corupti – daca, asa cum ne arata fotografiile, Elena Istode nu s-ar fi dat in stamba impreuna cu omul de afaceri Cristian Rizea si distinsa sa sotie, Josette Rizea (vezi foto in trei).

SURSĂ FOTO: www.cristoiublog.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră