Încă un primar din Bucureşti face pasul în afara politicii

30 Iul 2015
Încă un primar din Bucureşti face pasul în afara politicii
 Cristian Popescu Piedone a demisionat din ALDE, partid în care spune că nu se mai regăsește.

„Îi mulţumesc d-lui Preşedinte Daniel Constantin pentru întreaga colaborare pe care am avut-o în cadrul PC, însă eu am candidat din PC în cadrul USL, iar acum constat că prin această fuziune, nu mai există niciuna dintre cele două”. Piedone a mai afirmat că dizolvarea PC a lăsat un mare gol în politica românească şi îi mulţumeşte Preşedintelui Fondator Dan Voiculescu, pentru încrederea pe care i-a acordat-o. Îi mulţumesc şi îl asigur că dacă acest partid ar mai fi existat, aş fi fost încă membru”, a declarat Piedone, potrivit Dcnews.ro.

Întrebat ce va face şi cum va aborda alegerile locale de anul viitor, Edilul Sectorului 4 a dat un răspuns care lasă loc multor interpretări:

„Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România. Cred că pe eşicherul politic este nevoie de o Stângă şi o Dreaptă care să lucreze împreună, pentru interesul naţional şi consolidarea Statului de Drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc”.

Întrebat dacă este vorba despre UNPR, răspunsul lui Piedone a fost sec: „Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră