Încă o victimă în TRAGEDIA COLECTIV. Bilanțul a ajuns la 55 de morți, după ce o tânără de 29 de ani s-a stins într-un spital din Germania

13 Noi 2015
Încă o victimă în TRAGEDIA COLECTIV. Bilanțul a ajuns la 55 de morți, după ce o tânără de 29 de ani s-a stins într-un spital din Germania

Bilanțul tragediei din Colectiv a ajuns la 55 de morți, după ce un pacient rănit în incendiul devastator din clubul bucureștean s-a stins într-un spital din Germania. Potrivit ObiectivBR.ro, este vorba despre Loredana Dărescu, o tânără de 29 de ani din Brăila. Ea a fost transferată în stare gravă, în 10 noiembrie, de la Spitalul de Arși din Capitală, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Tânăra era însoțită în Germania de sora ei.

 
Ministerul Sănătății a anunțat că, vineri, în spitalele bucureștene mai erau internate 62 de persoane rănite în incendiul de la Colectiv, dintre care 14 sunt în stare critică și gravă. 
 
Reprezentanții ministerului au mai precizat că ieri au fost externate patru persoane și că răniții din Colectiv transferați în străinătate sunt în stare stabilă. 

Totodată, 37 de persoane rănite în Colectiv au fost transferate în spitale din străinătate: Austria — două persoane în stare stabilă, Belgia — opt persoane în stare stabilă. 
 
De asemenea, în Olanda au fost transferate opt persoane, din care două au murit, iar șase sunt în continuare în stare stabilă, în Franța a fost un transfer, însă pacientul a decedat, iar în Germania au fost transferate cinci persoane.
 
În Marea Britanie au fost transferate nouă persoane dintre care trei au murit, iar alte șase sunt în stare stabilă, în Norvegia se află un rănit în stare stabilă, iar în Israel au fost transferate trei persoane, dintre care una a decedat. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră