Imigranți afgani, descoperiți într-o parcare din Suceava

31 Aug 2015
Imigranți afgani, descoperiți într-o parcare din Suceava
Trei imigranti de origine afgana  au fost descoperiti de catre politisti in zona unei parcari dintr-o comuna din judetul Suceava, acestia fiind cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, la 30 august 2015, in jurul orei 15.00, politistii aflati in patrulare au depistat, in zona unei parcari, trei cetateni straini, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, care se deplasau pe jos, pe DN 2, in comuna Vadu Moldovei. Ei aveau ca destinatie o tara vest-europeana.

Cei trei barbati au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Falticeni pentru verificari amanuntite, stabilindu-se ca acestia sunt din Afganistan. Din verificarile facute a reiesit ca cei trei au parasit tara de origine in cursul lunii iulie 2015, avand ca destinatie o tara din Europa de Vest.

Barbatii vor fi predati Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru solicitare de azil din Radauti, in acest caz urmand sa fie facute cercetari pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat. Dosarul va fi înaintat Parchetului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră