VIDEO. FILMUL violenţelor dintre poliţistul arădean şi sportivul ajuns în COMĂ. Câte lovituri l-au pus pe poloist la pământ

16 Iun 2015
VIDEO. FILMUL violenţelor dintre poliţistul arădean şi sportivul ajuns în COMĂ. Câte lovituri l-au pus pe poloist la pământ
 Site-ul aradon.ro a publicat imagini nedifuzate până acum, înregistrate de camerele video din interiorul cât și din exteriorul restaurantului, imagini care au surprins conflictul dintre poliţistul arădean şi sportivul Alex Băltean.

FILMUL VIOLENŢELOR 

Astfel, în imagini se poate observa că sportivul se află în stare de ebrietate, ținându-se cu greu pe picioare. El intră în restaurant, se duce la masa polițistului, dă mâna cu toți cei aflați acolo, inclusiv cu agresorul, își trage un scaun la masa lor și după aproximativ un minut, agentul de poliție Dărăbuţ îl lovește pe Alex Băltean. Lovitura a venit pe neașteptate, din senin. În urma loviturii, polițistul se dezechilibrează și cade de pe scaun. Apoi se ridică, se apleacă peste poloist și îi trage un pumn în față. O parte dintre cei de la masă îl scot pe Alex afară din încăpere, în timp ce restul mesenilor încearcă să îl calmeze pe Dărăbuț. Alex Bălteanu cu greu poate fi ținut în frâu așa că revine în restaurant unde Dărăbuț îl mai lovește o dată fără să stea pe gânduri. Victima iese afară, în fața restaurantului, iar aici polițistul îi mai aplică o lovitură, Alex rămânând la pământ. Polițistul se face nevăzut de îndată ce își dă seama că victima nu dă semne să se ridice. Procurorul de caz a declarat că totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan determinat de consumul de alcool. 

CUM A IZBUCNIT CONFLICTUL 

Reamintim că, un agent de la Poliţia Rutieră Arad a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă seară, pentru că l-ar fi bătut pe sportivul de 23 de ani- membru al unei echipe locale de polo şi instructor de înot la un club de sport. Cel din urmă a ajuns  în comă la un spital din Timişoara, procurorii afirmând că între ei a izbucnit un conflict spontan, în urma consumului de alcool. Anchetatorii au mai afirmat  că poliţistul a recunoscut că a avut o altercaţie cu sportivul, ambii fiind sub influenţa alcoolului. Cei doi nu se cunoşteau, dar sportivul cunoştea persoane din anturajul poliţistului, care se aflau împreună cu agentul într-un local din centrul Aradului. Conflictul a izbucnit când Băltean a mers la masa acestora. Poliţistul i-a aplicat victimei câteva lovituri succesive cu pumnul, atât în local, cât şi în stradă. Unele dintre scenele violente au fost surprinse de sistemul de supraveghere video al localului, imaginile fiind vizionate de către anchetatori. Procurorii spun că poliţistul era în timpul liber în momentul comiterii faptei. Agentul este cercetat pentru tentativă de omor, iar duminică procurorii vor decide dacă va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă sau dacă va fi cercetat în stare de libertate. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră