HamFest. Festival al câinilor cu covrigi în coadă (și oamenilor lor, desigur)

11 Iun 2015
HamFest. Festival al câinilor cu covrigi în coadă (și oamenilor lor, desigur)
În Bucuresti, în 13-14 iunie va avea loc HamFest 2015, evenimentul dedicat câinilor și stăpânilor lor. Asociația Red Panda și Planeta Ham Ham invită toți cățeii să-și aducă oamenii la distracție pe Strada Barbu Văcărescu nr. 162-164, în București, sector 2.

Vor avea loc demonstrații de dresaj și agility, ateliere creative, consultații veterinare, casting pentru animale și multe alte surprize.

Dacă nu aveți încă un cățel și vă doriți un nas umed pentru dimineți proaspete, puteți afla la HamFest cum să alegeți companionul potrivit. Mai mult, veți face cunoștință cu patrupezi care sunt în căutarea unei familii și care pot fi adoptați.

Porțile se vor deschide și celor care vor doar sa petreacă o zi frumoasă în aer liber, la iarbă verde. HamFest a pregătit zone de shopping în scopuri caritabile, restaurant, spații de joacă, de relaxare și muzică

La eveniment vor participa și vedete în frunte cu actriţa Carmen Tănase (care-și va intra acum în rolul de președinte onorific al acestei ediții), Monica Davidescu, Maria Radu, Andreea Grămoşteanu, Nuami Dinescu, Vlad Rădescu, Florian Ghimpu şi alti invitaţi.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră