HALUCINANT. Campanie pe Facebook pentru eliberarea din arest a unor acuzați de viol în grup: "O Înscenare!"

07 Oct 2015
HALUCINANT. Campanie pe Facebook pentru eliberarea din arest a unor acuzați de viol în grup:
Pe internet a apărut o comunitate de facebook creată pentru eliberarea unor acuzați de viol din Neamț.

Pagina FREE ADRIAN ILIE a adunat deja, țineți-vă bine, peste 600 de susținători și este creată în vederea solicitării eliberării lui Adrian Ilie, arestat pentru suspiciunea de participare la un viol în grup.




 Dacă violatorii vor fi condamnați, această pagină arată că mentalul colectiv din Neamț ar trebui dus la un medic iar dacă violatorii vor fi achitați înseamnă că legile care reglementează condițiile în care se dau mandatele de arestare pentru viol ar trebui urgent revizuite.



Cei doi tineri din Roznov care sunt suspecţii principali în cazul violului din noaptea de sâmbătă spre duminică au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol. Mandatul de arestare a fost decis de Tribunalul Neamţ la solicitarea Parchetului de pe lângă această instanţă, care a punctat şi caracterul violent şi profund antisocial al faptei şi pericolul public care este reprezentat de cei doi tineri cercetaţi penal care ar fi acţionat după un plan ce pare a fi fost pus la punct.

Sentinţa a fost pronunţată luni seară, după ce, duminică, în cazul celor doi suspecţi fusese luată deja măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore.

Cei doi  – Lucian Buzoianu (dascăl bisericesc), de 26 de ani şi Adrian Ilie, 17 ani, elev de liceu, fiul şefului de la postul din comuna Zăneşti,  Marcel Ilie – sunt acuzaţi că împreună cu un al treilea au tot cinstit două adolescente la un club din Roznov după care le-au îmbiat la o plimbare cu maşina şi când uneia i s-a făcut rău au „ajutat-o”, violând-o. Martorul şi cealaltă adolescentă au rămas în maşină.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră