Gigi Becali iese din viața publică: "La ora asta, eu fac NIMIC!"

18 Sep 2015
Gigi Becali iese din viața publică:
Gigi Becali a hotărât să anunțe, din nou, că se retrage din viața publică!
Într-o conferință publică, ținută la Palat, Gigi Becali și-a motivat gestul, declarând că că nu mai dorește ca asupra sa să mai planeze vreodată umbra vreunei acuzații, care să poată fi interpretată și să riște din nou o pedeapsă cu închisoarea. De asemenea, Gigi Becali a anunțat că intenționează să-și vândă toate bunurile și că 80-90% din averea sa o va oferi actelor caritabile și bisericii.

"Eu vreau sa termin cu viața publică pentru că vreau ca viața mea s-o dau lui Hristos. Îl iubesc și vreau să-i dau viața mea. Și dacă vreau s-o dau lui Hristos, nu trebuie să mai fiu în viața publică. Suferința este postul sufletului, și au am postit pentru sufletul meu în temniță. Duhovnicii mei m-au avertizat să nu pierd din puterea pe care am câștigat-o în temniță. Nu o să mai jignesc pe nimeni, niciodată. Jignirea nu mai face parte din ființa mea, a scos-o Dumnezeu din ființa mea, acum mă zgârie la urechi.", a spus Gigi Becali.

"E adevărat că am teamă și de alte lucruri. Am zis că atunci când ies din temniță vând tot. O să dureze unul, doi sau trei ani, dar vând tot, poate doar Steaua s-o mai țin, dacă face bani. EU FAC NIMIC la ora asta. Nu vreau să mai fac ceva pentru că se interpretează. Nu mai semnez nimic, nu mă interesează nicio afacere. Chiar și în afacerile mele, administrate de nepoții mei, nu dau nici sfaturi, am semnat o împuternicire la notar, eu nu mai răspund pentru nimic. Eu nu mai am ce să mai risc, pentru că eu nu mai fac nimic, pentru nimic nu poți să faci pușcărie", a continuat Becali.

Gigi Becali: Vreau să-mi văd de viață liniștit, să-mi mărit fetele și să-mi cresc nepoții
"Eu nu mai am nevoie de belele, vreau să-mi văd de viață liniștit, să-mi mărit fetele și să-mi cresc nepoții. Am prea multe, nu am nevoie de nimic. La Steaua nu renunț, decât dacă nu mai câștigă bani. Nu renunț nici la Palat, le-am dat fetelor, dacă au probleme cu banii, îl inchiriază și cu 30-40,000 de euro pe lună, trăiesc liniștit", a spus Becali.

Gigi Becali: 70-80% din averea mea o s-o dau la biserici și la spitale. Eu le dau foc la banii mei împărțindu-i, ca să nu mai am păcate
"70-80% din averea mea o s-o dau la biserici și la spitale. Să nu se mai întrebe lumea unde pleacă banii din conturile lui Becali. Banii mei sunt albi, toți sunt albi și zilnic pleacă din conturi la fundații, pentru binefacere sau la firme de construcții, pentru biserici. Au plecat mulți bani din conturile mele, de când am ieșit din pușcărie. Eu le dau foc la banii mei împărțindu-i, ca să nu mai am păcate, îi dau pentru milostenie și binefacere", a mai spus latifundiarul

Gigi Becali: Nu mai vreau să fac politică
"Eu nu mai fac politică. Nu am voie să fac politică, patru sau cinci ani. Și nici nu mai vreau să fac politică, dar dacă se va naște vreun partid care să ridice România, deși nu cred, s-ar putea să mă implic. Nu așa, vrăjeală, un partid cu dragoste de Hristos, care să vrea să ridice neamul ăsta", a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: Steaua, dacă mă lasă să-mi iau 6-7 jucători, o dau, gratis
"La Steaua conduc Argăseală și Gherghișor. Eu doar am plătit la Steaua, dintotdeauna, eu singur, taxe și impozite la stat, cât au plătit toate celelalte 17 echipe la un loc. În momentul ăsta, dacă mă lasă să-mi iau 6-7 jucători, o dau, gratis", a precizat Becali.

Finalul conferinței a fost apoteotic, așa cum era de așteptat: "Lăsați-mă, vreau să mă ocup de biserică, îmi place la Sfânta Liturghie, îl iubesc pe Hristos și vreau Lui să-i închin viața mea!", a fost mesajul lui Gigi Becali, la ieșirea din viața publică.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră