Politicienii fac lucruri trăsnite. Cum și-a luat-o Alina Gorghiu de la fani, încercând să fie fată de gașcă

13 Iul 2015
 Politicienii fac lucruri trăsnite. Cum și-a luat-o Alina Gorghiu de la fani, încercând să fie fată de gașcă
Pentru că era o zi călduroasă, la Wimbledon era pauză (ploua puțin), iar Ponta tocmai își corecta ultimele virgule din scrisoarea deschisă către madam Plumb, Alina Gorghiu s-a gândit să fie drăguță. Ar fi vrut ea să fie superbă, ca Udrea, pe vremuri, dar s-a gândit să fie doar drăguță.

Așa că a postat pe Facebook o întrebare de 100 de puncte. Cităm. „Cam cate radare sunt azi pe soselele din Romania.....daca sunteti norocosi, rog sa-mi comunicati locatia” s-a întrebat, șugubăț, diva de serviciu din PNL avișând un smile electoral de culoare galbenă, fără săgeată.

Românul e un tip săritor. Unii au sărit cu explicația ad literam, fără să se gândească cum dracu de tocmai șefa partidului de opoziție își întrebă eloectoratul cum să păcălească legea. Alții s-au prins de cum stă treaba și au sărit și ei cu ce aveau prin grădină - furci, topoare, fraze. În fine, ce are omul pe hard.



Am luat și noi pulsul pieții. Uni erau îngrijorați, credeau că cineva i-a spart contul divei de spune așa ceva. Alții au sancționat-o pe față. „Bai frate, dar chiar nu v-ati prins ? Vrea sa se dea si ea ''din popor'', ''fata de gasca'', asa ca noi toti si nu mai stia ce sa mai inventeze. Chiar credeti ca nu are suficiente conexiuni ca sa la afle?”

Dar să vedem o selecție:

Lucian Boar @ Nici de al drecu ... Esti in bani. Sa le ,, iei" pe toate...
Cezar Marcel Prusac @ mergeti cu viteza legala si nu are nici o importanta unde sunt ... nu?
Pitu Adrian Nicolae @ Ce ar fi sa conduceti regulamentar!
Marasescu Sebastian @ Adica vrei sa ne comunici faptul ca esti dispusa sa incalci legea????.Nu ai avut inspiratie cu asemenea intrebare smile emoticon
Ai grija mai Alinutza si eu care credeam ca te deplasezi prin teritoriu cu elicopterul tongue
Emil Manta @ Sa inteleg ca presedintele celui mai mare partid de opozitie este dispus sa incalce legile? OMG, in ce tara traim? Ce teapa ne-am luat noi cu Pampalaul asta...
Dorian Radu @ stie Oprea, sunati-l pe el
Razvan Condruc @ Conduceti regulamentat,doamna.Ce lideri politici avem...incredibil.
Andrei Poenaru @ Stimată Doamnă, care ne reprezentați ca și cetățeni acolo unde sunteți Dumneavoastră în acest moment, pe la cursurile de limba română din școala primară și școala gimnazială ați trecut? Sau ați făcut direct pasul cel mare către politică?
Sunati la Politie si va vor spune. Nu v-a spart cineva contul?
Miscodan Mirela @ Doamna Gorghiu ,dvs. vreti sa preluati guvernarea unei tari???Cata credibilitate mai aveti , din pozitia dvs. de lider al unui partid de opozitie ,daca ne intrebati aici ;Unde sunt radarele ca sa pot sa le evit si sa incalc legea?Voi politicienii trebuie sa dati exemple pozitive populatiei nu sa-i invatati pe oameni cum sa incalce legile! Sunteti sigura ca e totul in regula cu dvs.,astazi???
Visan Niculae @ Bai frate, dar chiar nu v-ati prins ? Vrea sa se dea si ea ''din popor'', ''fata de gasca'', asa ca noi toti si nu mai stia ce sa mai inventeze. Chiar credeti ca nu are suficiente conexiuni ca sa la afle ''semioficial'' ? Si chiar daca ar depasi viteza, credeti ca ar opri-o cineva? Pai ''Buldogul'' (si conservele lui din MAI) ce credeti ca pazeste?
Dinu Viorel @ ce va intereseaza unde sunt radarele atita timp cit va ocoleste DNA-ul?

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră