Procurorii anchetează un posibil meci de fotbal trucat! Costin Gheorghe și Alexandru Muntean, de la Gaz Metan Mediaș, AUDIAȚI la DNA

22 Iul 2015
Procurorii anchetează un posibil meci de fotbal trucat! Costin Gheorghe și Alexandru Muntean, de la Gaz Metan Mediaș, AUDIAȚI la DNA
Procurorii DNA au demarat o investigație privind un posibil meci trucat. Este vorba despre întâlnirea FC Brașov – Gaz Metan Mediaș, încheiată 0-0, din ultima etapă a campionatului, fotbaliștii gazdelor fiind suspectați că ar fi primit bani de la Concordia Chiajna pentru a-i încurca pe medieșeni. 

Fotbalistul Costin Gheorghe, de la Gaz Metan Mediaș, s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosar. Mijlocajul a declarat, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat în calitate de martor.

Tot la DNA mai este așteptat să fie audiat de procurori și fotbalistul Alexandru Muntean, coleg de echipă cu mijlocașul Costin Gheorghe.

La începutul lunii iulie, Federaţia Română de Fotbal a sesizat Comisia de Disciplină, după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în 27 mai, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, declara, în 6 iulie, că va trimite cazul meciului dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş către "instituţiile abilitate", pentru a vedea dacă premierea jucătorilor braşoveni a fost sau nu legală.

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au retrogradat în urma rezultatului de egalitate, în primul eşalon rămânând Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră