Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, din arestul Poliției la Penitenciarul Târgşor. Avocat: "Situaţia este dramatică (...) A cedat psihic"

02 Oct 2015
Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, din arestul Poliției la Penitenciarul Târgşor. Avocat:
Alina Bica, fosta sefa  a DIICOT, va fi transferată la Penitenciarul Târgşor. Vestea arestării în cel de-al treilea dosar a afectat-o psihic. Este depresivă şi se gândeşte chiar să-şi pună capăt zilelor, potrivit RTV. 

"Doamna Bica este un om întreg. Cu toate acestea a cedat. (...) Doamna Bica este un om prezumat nevinovat până la o condamnare definitivă. Până atunci, să te întorci a treia oară în arest, a doua oară într-o puşcărie este o cruce foarte greu de dus. (...) A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se întâmplă. Pe lângă tratamentele aplicate în cadrul detenţiei preventive, este noaptea minţii ce se întâmplă pentru doamna Bica cum nu înţeleg nici noi ca apărare. Mânâncă cât să supravieţuiască. (...) Situaţia este una dramatică. În acest moment nu acceptă nicio vizită din partea nimănui", a declarat Laura Voicu, avocata acesteia, citata de RTV. 

Alina Bica, suspendata de CSM din functia de procuror 

Alina Bica a fost suspendată de CSM din funcţia de procuror  ca urmare a trimiterii în judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop au fost trimiși în judecată de DNA, săptămâna trecută, într-un nou dosar, în care sunt acuzați că au luat mită pentru clasarea dosarului în care este implicat omul de afaceri Horia Simu.

Alina Bica este acuzată de luare de mită și participație improprie sub forma determinării cu intenție la săvârșirea fără vinovăție a infracțiunii de abuz în serviciu, iar Șerban Pop- de complicitate la dare de mită.





 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră