Liberalul Florin Cîţu, ATAC DUR la Cioloş: „Ar fi culmea să ne trezim cu tehnocratul Cioloş în guvernul PSD. Trăiască tehnocratul”

13 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Liberalul Florin Cîţu, ATAC DUR la Cioloş: „Ar fi culmea să ne trezim cu tehnocratul Cioloş în guvernul PSD. Trăiască tehnocratul”

 

Florin Cîțu a scris, pe pagina sa de Facebook,  un mesaj, în care a criticat faptul că Cioloș a acceptat cererea lui Dragnea de a amâna aplicarea măsurilor în Codul Fiscal:

Dezamăgire

Premierul Dacian Cioloș a făcut astăzi un gest care m-a lăsat cu gura dechisă. Într-un profund dispreț față de sentimentul și spiritul liberal care l-a nominalizat și l-a susținut un an de zile în fruntea guvernului și-a permis să-l invite azi la o cafea pe Liviu câștigătorul. Și ce credeți că a facut? I-a propus domnului Dragnea să nu aplice de la 1 Ianuarie 2017 câteva măsuri incluse în codul fiscal.

Măsurile resepective reprezintă o gură de aer pentru sectorul privat, companii și consumatori:
-eliminare taxă pe stâlp;
-TVA de la 20% la 19%;
-eliminare supraacciza combustibil
-începând cu 2017, ca baza de calcul a contributiei de asigurari sociale de sanatate (CASS) sa fie plafonata la cinci salarii medii pe economie

Este clar ca PSD are o problema cat casa cu aplicarea masurilor din programul de guvernare. Iar domnul Dacian Ciolos, ca un adevarat “liberal”, s-a oferit sa-i ajute.

Ar fi culmea sa ne trezim cu tehnocratul Ciolos in guvernul PSD.
Traiasca tehnocratul”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră