Crimă abominabilă la Iaşi. Fiul unui ofițer SRI, găsit mort cu un cuțit înfipt în spate! (VIDEO)

12 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Crimă abominabilă la Iaşi. Fiul unui ofițer SRI, găsit mort cu un cuțit înfipt în spate! (VIDEO)

Sabin Şerban, elev în clasa a XII-a, a fost găsit, ieri după-amiază, într-o baltă de sânge chiar de către tatăl său, care lucrează în cadrul SRI Iaşi. Gheorghe Şerban a venit de la serviciu în jurul orei 17:40 şi, când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cuţit înfipt în spate.

Tatăl a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit o autospecială SMURD al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul. Potrivit ziaruldeiasi.ro, la scurt timp a ajuns şi băiatului, care a făcut un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o oră.

Trupul băiatului a fost transportat la IML Iaşi în vederea efectuării necropsiei, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Vecinii afirmă că au auzit zgomote pe casa scării, însă susţin că au crezut că este vorba despre nişte copii care se joacă în holul imobilului.

„Am auzit zgomote şi nu am ieşit. Deseori fug pe scările blocului copii. Am fost întrebată de poliţişti dacă am auzit ceva. Era o familie discretă, iar copilul era mereu vesel. Ştiu că a învăţat la un liceu din Iaşi, apoi a mers la Liceul de Informatică“, a declarat pentru publicaţia ieşeană o vecină care locuieşte chiar lângă apartamentul familiei Şerban.

Sabin era un copil foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94, iar prietenii acestuia susţin că avea în continuare rezultate bune la învăţătură. De asemenea, vecinii l-au descris ca fiind un băiat liniştit şi foarte serios. 

Poliţiştii ieşeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) au declanşat cercetările, pentru identificarea şi prinderea criminalului. Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este aceea a unei răzbunări.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră