Fiul academicianului Răzvan Theodorescu, găsit mort în casa de vacanță a familiei

11 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Fiul academicianului Răzvan Theodorescu, găsit mort în casa de vacanță a familiei

Presa locală scrie că duminică, Ion Vladimir Theodorescu ar fi vorbit la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu vrea să se ducă la spital. Mai mult, fiul academicianului le-ar fi spus apropiaţilor că a fost în Munţii Buzăului unde l-ar fi muşcat un şarpe.

Luni, oamenii care se ocupau de îngrijirea locuinţei l-au găsit pe bărbatul de 43 de ani fără suflare şi au sunat la 112. Echipajul medical ajuns la fata locului nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Corina Manole, purtătprul de cuvânt al Ambulanței Argeș, a declarat, la Antena3, că echipajul medical a fost solicitat la ora 17:21, însă, ajuns la faţa locului, nu a mai putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Serviciul de Medicină Legală.

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea.

Academicianul Răzvan Theodorescu a ajuns luni la locuința din Corbeni, după ce a aflat de la polițiști că fiul său a murit.

”Mi-a dat un telefon ieri, că nu se simţea bine. Trebuia să vină la Bucureşti”, sunt cuvintele lui Răzvan Theodorescu, potrivit Antena3.

Cauza morții va fi stabilită în urma necropsiei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră