Fiul unui ofiţer SRI, mort în urma unui accident stupid

13 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Fiul unui ofiţer SRI, mort în urma unui accident stupid

Surse din rândul anchetatorilor spun că nu exclud ca tânărul să fi murit după ce ar fi aruncat cuţitul în perete, iar acesta i-ar fi ricoşat apoi în spate, relatează hotnews.ro.

Aceleaşi surse afirmă că este posibil ca tânărul să fi aruncat cuţitul în peretele din hol, existând urme în acest sens, iar apoi obiectul ascuţit să-i fi ricoşat în spate. Ulterior, tânărul ar fi căzut, iar la impactul cu podeaua cuţitul s-a fi înfipt adânc în corpul victimei.

Procurorii îşi susţin teoria după ce au descoperit că la începutul lunii octombrie tânărul ar fi cumpărat cuţitul respectiv dintr-un magazin specializat. Totuşi, anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime, investigaţiile în acest caz fiind în desfăşurare.

Conform unui comunicat transmis, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, cuţitul cu care a fost înjunghiat tânărul de 18 ani în urmă cu o lună în holul apartamentului său, fusese cumpărat chiar de către el, la începutul lunii octombrie.

Procurorii sustin că au mai multe versiuni cu care lucrează, iar "cea mai solidă ipoteza de lucru care este conturată în acest moment al cercetărilor aşteaptă să fie validată de coroborarea probelor ştiinţifice aflate încă în lucru".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră