FIŢE cu iz de mâncare mucegăită în cea mai luxoasă staţiune de pe litoralul românesc. Ce au găsit inspectorii OPC într-un club de lux din MAMAIA

12 Iul 2015
FIŢE cu iz de mâncare mucegăită în cea mai luxoasă staţiune de pe litoralul românesc. Ce au găsit inspectorii OPC într-un club de lux din MAMAIA
Alimente expirate sau stricate ţinute în frigider. În schimb, fiţe peste fiţe şi mâncare extrem de scumpă la clubul de fiţe din staţiunea Mamaia acolo unde inspectorii OPC s-au îngrozit când au văzut  bucătăria „de lux“. Aşa că, mare atenţie unde şi ce mâncaţi când mergeţi pe litoralul românesc, dacă într-o staţiune de fiţe se poate întâmpla aşa ceva. Inspectorii OPC au verificat terasele, cluburile si restaurantele din nordul staţiunii Mamaia, zona cea mai scumpă. 

Lux  pe banii turiştilor, dar cu alimente stricate 


Angajaţii au dat vina pe o pană de curent, care ar fi lăsat frigiderele fără sursa de alimentare şi din acest motiv mâncarea s-a stricat, potrivit Protv. „O dezamăgire totală, zonă de fiţe pe banii românilor. Ei fac fiţe, nu românii, ei mănâncă şi pâine mucegăită", a declarat preşedintele ANPC. După control, restaurantul a fost închis, iar proprietarul amendat  cu 25 de mii de lei. În plus, acesta nu va mai avea voie să îşi redeschidă restaurantul până nu respectă toate normele de igienă care nu pun în pericol viaţa consumatorilor. 

Bucătărie plină de muşte şi sosuri expirate oferta la unele terase din Eforie Sud

Cazul nu este unul singular. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit, la mai multe terase din Eforie Sud, carne şi sosuri stricate şi o bucătărie plină de muşte în staţiunea Eforie Sud. Aceasta era oferta unei terase din Eforie Sud pentru turiştii care îi treceau pragul. L-au amendat pe patron şi au închis localul fără să stea pe gânduri, după ce au descoperit şi că restaurantul nu avea nici măcar autorizaţie de funcţionare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră