Finalizarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti va costa aproape 130 milioane de lei

19 Dec 2015 | scris de Gabriela Antoniu
Finalizarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti va costa aproape 130 milioane de lei

Sectorul de autostradă București – Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) - km 3+325, Nod Centura București și Nod Moara Vlăsiei reprezintă sectorul de început al autostrăzii București - Brașov.

Acest tronson, după punerea lui în funcțiune, va permite desfășurarea circulației pe autostradă de la strada Petricani și până la Ploiești, având în vedere că, în acest moment, circulația se desfășoară între intersecția cu Centura București (km 7+400) și până la Ploiești, între km 3+325 și km 7+400 lucrările fiind finalizate, dar neputându-se deschide traficului din cauza lipsei unei racordări cu rețeaua existentă de drumuri, precizează Ministerul Transporturilor pe pagina de Facebook.

Traseul autostrăzii începe din Strada Petricani în prelungirea Străzii Fabrica de Glucoza. După ieșirea din Municipiul București, traseul sectorului de autostradă București - Moara Vlăsiei este amplasat pe teritoriul administrativ al orașului Voluntari, iar continuarea traseului se racordează la sectorul de autostradă deja construit. Contractul are o durată de execuție de 18 luni, iar garanţia lucrării este de 48 de luni de la recepţia tronsonului de autostradă. lucrările vor fi realizate de asocierea Aktor S.A. şi Euro Construct Trading '98 S.R.L.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră