SENTINŢĂ FINALĂ pentru agresorul fiicei lui ADRIAN ENACHE. Câţi ani de închisoare a primit libanezul

01 Iul 2015
SENTINŢĂ FINALĂ  pentru agresorul fiicei lui ADRIAN ENACHE. Câţi ani de închisoare a primit libanezul
Libanezul acuzat că ar fi atacat-o cu un cuţit pe Diana Enache, fata cântăreţului Adrian Enache, şi ar fi încercat să o violeze, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.  După 1 an petrecut în spatele gratiilor, cetăţeanul libanez a aflat sentinţa de la Judecătoria Sectorului 1. Judecătorii l-au cercetat pentru loviri, alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu, deşi Diana Enache a suştinut ca portarul din complexul rezidenţial unde ea are un apartament ar fi incercat să o violeze, potrivit ştirilor Pro tv. Sentinţa este definitivă, pentru că mai există două căi de atac.


Fiica cântăreţului a fost agresată şi tăiată la mână cu cuţitul 


Reamintim că Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresată în iulie 2014, în scara blocului în care locuia tatăl ei, în zona Pantelimon din Capitală chiar de portarul clădirii. Bărbatul a agresat-o şi a tăiat-o cu cuţitul la mână, copila de 17 ani fiind dusă de urgenţă la spital. Astfel, atunci când a ajuns în complexul unde locuiește tatăl ei, copila a deschis ușa apartamentului, descoperind că nu are lumină. Ulterior, ea a coborât la portarul imobilului, pentru a-i cere ajutorul. Bărbatul, un libanez de 46 de ani, a urmat-o spre apartament, iar când a ajuns în dreptul panoului electric, acesta i-a pus cuțitul la gât și a atacat-o.

Atunci când a încercat să scape, eleva s-a rănit pe mâini și în zona gâtului, însă vecinii au fost treziţi din somn de strigătele fetei, iar aceştia i-au sărit în ajutor. În scurt timp, Diana a fost dusă de urgență la spitalul Floreasca, fiind în continuare sub supravegherea medicilor. Suspectul fost prins de poliţie, fiind reţinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. Adrian Enache a depus o plângere la poliţie. Vinovatul şi-a recunoscut fapta, motivând că fata lui Adrian Enache a fost extrem de nepoliticoasă și el nu a mai suportat-o, aşa că a atacat-o.






Alte stiri din Actualitate

Ultima oră