Explozie uriașă la o fabrică de pâine din Brașov. O persoană a murit în urma deflagrației (VIDEO)

05 Noi 2015
Explozie uriașă la o fabrică de pâine din Brașov. O persoană a murit în urma deflagrației (VIDEO)
UPDATE 6 noiembrie, ora 08:00 - O persoană a murit în urma exploziei din Brașov. Alte cinci persoane au fost rănite în deflafgrația de la fabrica de pâine, fiind internate la spitalul de urgență din Brașov.

UPDATE 23:00 A șasea persoană rănită a fost scoasă de pompieri.

UPDATE 22:20 - Incendiul produs la fabrica de pâine din municipiul Brașov, în urma unei explozii, a fost lichidat de către pompieri, care în acest moment intervin pentru scoaterea dintr-un puț a unei persoane rănite.

UPDATE: 21:30 -  Departamentul pentru situații de urgență precizeaza că, până acum, în explozia de la Fabrica de Pâine din Brașov sunt confirmate 5 persoane rănite: 1 cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, 2 cu arsuri de căi respiratorii și 2 cu răni ușoare. O persoană este încă sub dărămături și nu a fost încă scoasă.

UPDATE 21:05: Cinci persoane duse la spital, una are arsuri pe corp de 40% şi celelalte 4 cu 10% din suprafaţa corpului afectată. Una sau mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături. Pompierii lucrează la stingerea incendiului.

UPDATE 20:50 - Se caută victime, există informații potrivit cărora mai multe persoane ar fi prinse sub dărâmături.

UPDATE 20:30 - Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că a fost declarat cod roşu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere. Mai multe echipe de intervenţie s-au format pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozie.

Momente de panică la Braşov, în timpul meciului de liga a doua dintre echipa locală şi CSM Râmnicu Vâlcea. În ultimele minute ale partidei, în spatele tribunei a doua de la Stadionul Tineretului, s-a produs o explozie puternică, surprinsă de camere în timpul transmisiunii în direct.
 
Explozia s-a produs la o fabrică de pâine şi mai multe persoane sunt rănite. Patru echipaje ISU şi un echipaj SMURD se află deja la faţa locului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră