Fata rănită în urma exploziei de la Cluj este intubată și ventilată mecanic. Prognosticul este extrem de rezervat

21 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Fata rănită în urma exploziei de la Cluj este intubată și ventilată mecanic. Prognosticul este extrem de rezervat

Prognosticul este extrem de rezervat în cazul tinerei rănite în explozia care a avut loc într-un bloc din Cluj-Napoca, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși, medicul Adrian Stănculea.

 "Este vorba despre o tânără cu vârsta de 21 de ani, are 60% arsură pe extremitatea cefalică și probabil căi aeriene, este intubată și ventilată mecanic, fără suport vasopresor la venire, dar vedem. Prognosticul este extrem de rezervat", a spus medicul.

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc duminică dimineață, la Cluj-Napoca, într-un apartament din cartierul Grigorescu.

''Trei persoane au fost rănite, dintre care o femeie foarte grav, în urma exploziei la un bloc din cartierul Grigorescu, care a avut loc la un apartament situat la parter. Șapte apartamente au fost afectate în total de deflagrație, au fost uși smulse și geamuri sparte, iar o mașină parcată în apropiere a avut parbrizul spart. Explozia a avut loc în urma acumulărilor de gaze, fie de la aragaz, fie de la boilerul de încălzire a apei'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Tânăra a fost adusă cu un elicopter SMURD la București, fiind internată la Spitalul de Arși.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră