Expert în limbajul trupului: cât sunt de diferite cele două cupluri regale. William și Kate versus Harry și Megan

08 Dec 2021
Expert în limbajul trupului: cât sunt de diferite cele două cupluri regale. William și Kate versus Harry și Megan

În timp ce Prințul Harry și Meghan Markle sunt mai afectuoși unul cu celălalt în public – mai ales după ce au demisionat din funcția de membri ai familiei regale – Prințul William și Kate Middleton sunt încă foarte „conectați” unul cu celălalt, a declarat miercuri un expert în limbajul corpului pentru Fox News Digital.

Când a fost întrebat dacă William și Kate sunt mai „adecvați” și „regali”, expertul în limbajul corpului Blanca Cobb a fost de acord, declarând că sunt „foarte regali”.

„Se vor atinge în continuare unul de altul ocazional. Se vor privi în ochii celuilalt și vor zâmbi”, a spus Cobb despre Prințul și Prințesa de Wales, care au vizitat recent SUA pentru prima dată în opt ani.

„Acea sincronicitate sau gradul zâmbetului ne face să știm că sunt încă foarte conectați unul cu celălalt. Așa că, deși în public se comporta puțin diferit, mai reținuți în gesturi de apropiere, sunt totuși un cuplu foarte conectat și cu sânge albastru"

În schimb, a spus Cobb, Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte diferiți din punct de vedere al comportamentului.

"Se țin constant de mână, se ating unul de celălalt pe spate. El o îmbrățișează. Sunt în permanență împreună, ceea ce este grozav, ceea ce vrei să vezi de la un cuplu de îndrăgostiți", a explicat ea.

La premiile Ripple of Hope din Manhattan, unde cuplul a fost onorat marți, Cobb a spus: „Amândoi au avut acest nivel de fericire care a fost mai puternic decât am văzut în trecut”.

Ea a spus că trăiesc după propriile reguli și par să nu mai simtă presiune pentru a încerca să se conformeze protocoalelor regale.

„Ei nu simt construcția de a face parte din lumea caselor regale – nu sunt atât de legați de acea instituție în care există un nivel de relație care apare atunci când interacționează unul cu celălalt sau cu publicul la un eveniment”, a adăugat ea.

Chiar și de la începutul relației lor și când erau membri ai familiei regale, au „încălcat regulile” în ceea ce privește comportamentul în public, a spus Cobb. „Erau extrem de darnici în demonstrarea afecțiunii lor... dar așa s-au simțit ei bine, asta le-a părut natural ca cuplu să se comporte și era important pentru ei să-și exprime dragostea în acest fel.”

De asemenea, Harry și Meghan Markle par să „se sprijine cu adevărat unul pe celălalt” și, pe rând, să-i sprijine și pe alții, în funcție de situație, a spus Cobb.

Cuplul, care s-a retras ca membri ai familiei regale în 2020, sunt „pe aceeași lungime de undă” unul cu celălalt și „nu le place să fie prea departe fizic unul de celălalt”, a observat Cobb.

„Așadar, în timp ce stau la masă [la Premiile Ripple of Hope] și cred că iau masa, el are brațul în jurul umerilor ei, întins pe spătarul scaunului. Are mâna așezată peste mâna lui și îi strânge mâna”, a spus Cobb. „Acesta este un mod de a menține o conexiune. „Hei, dragă, sunt aici cu tine.”

În schimb, ea i-a numit pe William și Kate „foarte regali”, adăugând că ea crede că „se iubesc, sunt înnebuniți unul după celălalt. Ei doar o demonstrează în public într-un mod foarte diferit. Au un protocol diferit pentru a relaționa în public, mult mai sobru și adecvat calității lor oficiale, dar se poate observa cu ochiul liber cât de mult se iubesc și cât se bazează unul pe celălalt.”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră