Cristina Guseth, la audieri: Am simțit o energie negativă împotriva mea

16 Noi 2015 | scris de Cristi Ionescu
Cristina Guseth, la audieri: Am simțit o energie negativă împotriva mea

Cristina Guseth, propusă pentru ocuparea portofoliului de la Justiție, a declarat, după audierea din comisiile parlamentare de specialitate, că s-a gândit să-și depună mandatul, dar că imediat a reflectat la ce impact va avea activitatea sa pe viitor, recunoscând că încă nu este pregătită pentru această funcție.

 "A fost o situație în care eu am simțit o energie negativă împotriva mea și, în pofida acestui lucru și a unui experiențe extrem de dificile, va trebui să colaborez și să mă supun puterii legislative în statul român", a afirmat Guseth despre momentul tensionat din timpul audierii pe tema imunității.

Referitor la solicitarea unui parlamentar de a renunța la nominalizare și dacă a fost vreun moment în care a luat în calcul să depună mandatul, Cristina Guseth a confirmat că s-a gândit la acest lucru.

În legătură cu menționarea "străzii" în intervențiile sale și dacă aceasta este mulțumită de prestația unui ministru al Justiției la audierea din comisiile de specialitate, Guseth a susținut că strada vrea ca lupta anticorupție să continue.

"E greu să spun ce va spune "strada", dar cred că "strada" vrea ca ceea ce s-a întâmplat în România în ceea ce privește lupta anticorupție să continue și "strada" a înțeles că de acolo se trage, de la corupție", a menționat Guseth.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră