Elev luat la pumni de preotul satului! "M-a înjurat şi mi-a spus că dacă îmi f... una, mă omoară"

29 Apr 2015
Elev luat la pumni de preotul satului!
 Scandal în comuna Vanători, județul Vrancea. Preotul comunei, care este și profesor de religie la Școala Mircești, este acuzat că ar fi luat la bătaie un elev de clasa a șaptea. Preotul, însă, contracarează și spune că băiatul bătut este de fapt agresorul, acesta lovind un coleg cu doi mai mic. 
 
Andrei Chiticaru, elev în clasa a şaptea, susţine că profesorul de religie l-ar fi bătut pană l-a învineți. 
 
“M-a bătut pentru că m-a văzut că m-am bătut cu un alt elev, dar nu băteam pe nimeni, ci mă jucam de-a bătaia. Profesorul a venit la mine, m-a prins de maini şi m-a bătut cu palmele peste faţă. M-am smucit şi i-am vorbit urat, apoi a venit după mine, m-a tras în cancelarie şi m-a bătut cu pumnii în cap şi în spate”, a declarat băiatul pentru ziaruldevrancea.ro.
 
“M-a înjurat şi mi-a spus că dacă îmi f... una, mă omoară!”
 
Preotul Marius Dima spune însă că totul a pornit după ce victima ar fi bătut un elev de la clasa a cincea. “Eram profesor de serviciu şi am văzut un elev de clasa a cincea care este bătut de acest Chiticaru. Am ţipat la ei şi le-am cerut să se potolească, dar el a fugit în curte. M-am dus după el şi a început să se joace cu mine! Glumind, se ferea de mine, apoi m-a înjurat şi mi-a spus că dacă îmi f... una mă omoară! L-am prins de umăr, el s-a smucit. L-am dus în cancelarie şi l-am întrebat ce este cu acest comportament de golan. L-am pus faţă în faţă cu elevul de clasa a cincea, dar acesta, de frică, nu a recunoscut că a fost bătut. Afară, pe hol, Alexandru Măciucă, copilul de la clasa a cincea, mi-a spus că este bătut mereu de acest băiat, dar că-i este frică să recunoască de faţă cu el", povestiti profesorul acuzat. 
 
Mama elevului agresat a depus plângere luni la Postul de Poliţie Vanători împotriva preotului. Totodată, comisia de etică a Şcolii Vanători cercetează incidentul, directorul unităţii fiind rezervat în a da un verdict. Mai mult, cazul a intrat și în atenția DGASPC Vrancea. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră