Elena Udrea:„Când v-aţi cerut iertare? Când v-aţi spovedit?“

01 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Elena Udrea:„Când v-aţi cerut iertare? Când v-aţi spovedit?“

 

„Fiind a opta marti din novena de rugaciuni si Post catre Sfantul Anton, celor care ati reusit sa faceti fata ispitelor si sa ajungeti pana aici, vreau sa va reamintesc sa faceti dar de paine astazi. Adica sa oferiti paine sau covrigi, cel mai bine celor care au nevoie.

Sunt sigura ca daca v-ati rugat cu credinta, ati tinut Post si ati fost buni cu ceilalti, deja dorinta dvs. s-a implinit ori aveti semne ca se implineste. Aceasta este puterea rugaciunii facute cu credinta.

Meditatia propusa astazi este despre cinstea pe care credinciosii trebuie sa o arate Sfintei Fecioare Maria, ca celei care L-a nascut pe Iisus, Dumnezeul nostru si care ne apara pe toti cei ce cu credinta ne rugam Lui si chemam numele ei in ajutor si despre rolul benefic al spovedaniei. Prin spovedanie ne eliberam de toate nelinstile, regretele, mustrarile de constiinta, care ne fac rau pentru ca ne intuneca sufletul si viata.

Se spune ca greseala recunoscuta, este pe jumatate iertata. La fel, pacatul marturisit, ne aduce iertarea, pentru ca ne elibereaza de tensiune si ne da linistea de care avem nevoie pentru a fi fericiti.
Voi cand v-ati recunoscut greselile ultima data? Cand v-ati cerut iertare celor fata de care ati gresit? Cand v-ati spovedit?“, ne sfătuieşte Udrea. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră