Matroana Andreea Marta condamnată în dosarul PROSTITUATELOR DE LUX. Soţia fostului şef de cabinet a lui Blejnar va presta şi la plantat de panseluţe

21 Iul 2015
Matroana Andreea Marta condamnată în dosarul PROSTITUATELOR DE LUX. Soţia fostului şef de cabinet a lui Blejnar va presta şi la plantat de panseluţe
Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de caninet al lui Sorin Blejnar,  dat dispărut din 2012, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare şi obligată să facă 90 de ore de muncă în folosul comunităţii, în dosarul în care este acuzată de proxenetism, decizia luată de Judecătoria Sectorului 1 nefiind definitivă. 

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a condamnat-o pe Andreea Marta la trei ani de închisoare pentru proxenetism şi a achitat-o pentru infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat. Judecătorul a dispus ca pedeapsa de trei ani de închisoare să fie suspendată, stabilind un termen de supraveghere de patru ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, Andreea Marta trebuie să facă 90 de zile de muncă în folosul comunităţii, în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti sau Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare.

Din pedeapsa de trei ani de închisoare va fi scăzută perioada în care Andreea Marta a fost reţinută şi arestată, respectiv din 18 până în 30 iulie 2012. Prin aceeaşi sentinţă, Andrea Marta a fost obligată să urmeze un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune sau în colaborare cu instituţii din comunitate.

Pentru o escapadă la Monaco, Andreea Marta lua 10.000 de euro 



Sora Andreei Marta, Maria Magdalena Lungu, Vasile Panait şi Victoria Spînu au fost condamnaţi tot la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism, fiind achitaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Victoria Spînu a fost achitată şi pentru prostituţie. De asemenea, instanţa a mai dispus confiscarea de la Andreea Marta şi Maria Magdalena Lungu a câte 10.000 de euro.

Andreea Marta a fost achitată pentru infracţiunea de constituire a unui grup criminal origanizat, din care ar fi făcut parte şi sora ei. Tinerele exploatate de cele două erau fotomodele sau studente din familii modeste. Fetele acceptau uşor invitaţii pe la diverse petreceri alături de oameni de afaceri bogaţi sau diverse persoane publice. Reţeaua ar fi furnizat dame de companie şi unor bărbaţi înstăriţi din Italia şi Polonia. Alţi clienţi cereau ca fetele să fie duse la Monaco. Excursia dura 4-5 zile. Procurorii susţin că Andreea Marta primea pentru o asemenea escapadă 10 mii de euro, în timp ce tânăra plasatăî de ea în jur de 500 de euro.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră