Dorele??! Nu ninge, nu plouă, dar în BUCUREȘTI traficul e dat peste cap. Toată zona Sud, BLOCATA. UPDATE: nici a doua zi nu s-a rezolvat situația

14 Oct 2015
Dorele??! Nu ninge, nu plouă, dar în BUCUREȘTI traficul e dat peste cap. Toată zona Sud, BLOCATA. UPDATE: nici a doua zi  nu s-a rezolvat situația
UPDATE. Problema nu s-a rezolvat nici în dimineața zilei de 15 octombrie. Coada la semaforul de la Piața Sudului, pe Calea Văcărești, măsura aproximativ 1,2 km.

În această seară, începând cu orele 18.00, toată circulația din zona de Sud a Bucureștiului a fost dată peste cap. Dacă mergi cu autobuzul sau cu mașina personală, riști ca de la intersecția Șincai la Piața Sudului să faci mai bine de o oră. Ați citit bine, o oră! Pentru aproxiativ 3km.

Motivul îl constituie lucrările de amenajare a pasajului de la Piața Sudului. Lucrări care, oricum, mergeau prost, dar care acum merg și mai prost. Se pare că “Dorelii” de la pasaj au schimbat câte ceva în intersecție, au îngustat niște căi de acces..iar rezultatul este evident.

“Au îngustat acolo (nr. la Piața Sudului). Așa a fost toată ziua. De aici până sus facem o oră”, a spus un șofer de pe 381 căruia pasagerii, nervoși, au început să-i ceară explicații.

Estimarea este confirmată și de aplicația smarphone WAZE, care arată că viteza medie de circulație în zonă este de 2-3 kmh.

Interesant este faptul că autobuzele care trec prin zonă sunt pe jumătate goale. Pur și simplu, călătorii nu au mai putut răbda și au coborît, luând-o la picior

De la dopul din Piața Sudului s-au “molipsit” și celelalte străzi din zonă. Circulația de desfășoară cu dificultate pe majoritatea arteleor importante din Sud.
Și încă nu a dat prima ninsoare!
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră