Dominique Strauss-Khann: Tatăl unui băiețel de cinci ani, tăinuit

17 Dec 2015 | scris de Magda Marincovici
Dominique Strauss-Khann: Tatăl unui băiețel de cinci ani, tăinuit

Patru ani după afacerea Sofitel și după numai câteva luni de la procesul în afacerea Carlton, se descoperă că DSK are un fiu pe care l-a ținut ascuns, dar a cărui paternitate a fost stabilită în luna noiembrie, adică după cinci ani de la naștere, potrivit publicației Closer. Or, în urmă cu cinci ani, DSK era șeful Fondului Monetar Internațional (FMI) și favoritul dreptei pentru prezidențialele din 2012, în Franța. DSK alături de soția lui, Anne Sinclair, ofereau imaginea unui cuplu unit, scrie Le Point.

Mama băiatului, o brunetă frumoasă, în vârstă de 45 de ani, a lansat o citație pentru recunoașterea paternității în urmă cu un an și jumătate. Paternitatea a fost oficial stabilită prin teste ADN. Dovadă că este o poveste serioasă, tribunalul înaltei instanțe din Paris analizează pensia alimentară reclamată de mama băiatului de 8.000 de euro, lunar. La 15 decembrie, tribunalul a anunțat că a luat decizia de a delibera până la 15 ianuarie.

Despre DSK se știe că este tatăl a patru copii. El are două fiice și un băiat din prima căsătorie cu Helene Dumas. Și mai are o fiică, din căsătoria cu Brigitte Guillemette.

Cu jurnalista Anne Sinclair, DSK este căsătorit din 1991și cu aceasta nu a avut copii. Când m-am căsătorit cu Dominique știam că este un bărbat fermecător, un seducător, a declarat Anne Sinclair, care a afirmat că este convinsă de nevinovăția lui DSK în afacerea Sofitel.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră