Doi sirieni au înşelat mai mulţi crescători de animale din Bihor

05 Oct 2015
Doi sirieni au înşelat mai mulţi crescători de animale din Bihor
Doi sirieni ar putea fi trimişi în judecată sub acuzaţia de înşelăciune, după ce poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descoperit că au înşelat mai mulţi crescători de ovine din Bihor de la care au achiziţionat un număr mare de animale pe care au omis să le mai plătească în întregime.

Potrivit comunicatului semnat de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, după ce au luat animalele, sirienii le-au livrat în Italia, Spania şi Franţa, încercând totodată să ascundă originea acestora.

"Suspecţii ar fi evidenţiat în contabilitatea societăţii borderouri de achiziţii de animale de la persoane fizice care nu recunosc efectuarea de livrări către această societate şi nici încasarea de sume de bani", se precizează în comunicat.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză. Prejudiciul total este de 216.800 lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră