DNA a descins la Primăria Cluj-Napoca. Procurorii verifică sistemul de ticketing finanțat din bani europeni

10 Noi 2015
DNA a descins la Primăria Cluj-Napoca. Procurorii verifică sistemul de ticketing finanțat din bani europeni
Percheziții ale procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, în această dimineață, la Primăria Cluj-Napoca. Din primele informații, anchetatorii verifică mai multe acte ce vizează contractul institutiei publice pentru sistemul de ticketing implementat în oraș.

"E pur și simplu o solicitare de documente, pentru care DNA a ales să se deplaseze la sediul Primăriei. Până în acest moment, nu avem informații să fie vizat cineva anume. Pur și simplu au fost întrebări legate de anumite documente și această vizită în teren pentru verificarea aparaturii implementate. Procurorii au stat până au primit copii după documentele cerute, care sunt destul de stufoase, începând de la fișa de proiect, caietul de sarcini, ofertele tuturor companiilor, raportul de atribuire a procedurii, semnarea contractului și toate actele interne aferente acestui contract, respectiv termene la lucrări, predări parțiale de lucrări, deconturi și așa mai departe", a declarat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primariei Cluj-Napoca.

Surse neoficiale din Primăria Cluj-Napoca au confirmat pentru ziardecluj.ro faptul că "se fac verificări pe teren, la sistemul de ticketing". 
 
Valoarea totală a contractului instituției publice pentru sistemul de ticketing este de 33.679.814,16 lei cu TVA, din care valoarea totală nerambursabilă se ridică la 25.721.237,74 lei, iar firmele care s-au ocupat de lucrari si dotari sunt SC Ramb Sistem SRL și SC CS Vision SRL.

Primăria Cluj-Napoca este condusă de Emil Boc. (V.M.)
 
Știre în curs de actualizare.
 
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră