Toți "Deszăpezitorii", Amendați din Nou. Au Făcut Exact ca la Prima Ninsoare

17 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Toți

Prefectul Paul-Nicolae Petrovan a convocat Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, pentru a analiza intervențiile pentru deszăpezirea Capitalei.

În cadrul ședinței, reprezentanții Brigăzii Poliției Rutiere au informat că au sancționat contravențional toți operatorii economici care au atribuții în deszăpezire pentru modul defectuos de curățare a carosabilului pe arterele principale, dar și pentru lipsa intervenției la deszăpezire pe străzile secundare ale Capitalei.

De asemenea, Poliția Rutieră a anunțat că luni va suplimenta efectivele pentru fluidizarea traficului.

"La ședință a participat și primarul general interimar, Răzvan Sava. Împreună cu acesta, prefectul Capitalei a convenit ca intervențiile prioritare în următoarea perioadă să vizeze eliberarea carosabilului și a trotuarelor de arborii căzuți în ultimele ore, precum și curățarea zonelor adiacente unităților spitalicești, a stațiilor RATB și a străzilor secundare. De altfel, intervențiile pentru deszăpezirea străzilor secundare reprezintă principala prioritate pentru orele următoare. În finalul ședinței, primarul general interimar a anunțat că a convocat un comandament de iarnă la sediul Primăriei la ora 21,00, la care va participa și prefectul Capitalei, în cadrul acestei ședințe urmând să fie efectuată o analiză generală asupra acțiunilor desfășurate până la acea oră, precum și pentru a fi stabilite prioritățile pentru perioada următoare".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră