CARNAGIU rutier în Arad. Doi tineri au murit, a doua zi, după ce s-au logodit

27 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
CARNAGIU rutier în Arad. Doi tineri au murit, a doua zi, după ce s-au logodit

 

Din primele cercetări efectuate de Poliție, conducătorul Rover-ului, în care se aflau cinci persoane, în localitatea Șicula, a încercat să întoarcă mașina fără să se asigure suficient, moment în care, de pe sensul de mers Ineu-intrare Șicula a fost izbit în plin de un autoturism Audi care circula cu viteză mare.  „Erau aici parcati şi se pregăteau să iasă, să plece către Ineu. Au lasat-o o maşină să treacă şi, cică, pe a doua maşină nu au mai văzut-o. Când a întors, ala a intrat in el cu vreo 200 km/h si l-a facut praf!", spun cei care au vazut accidentul.

În urma impactului, șoferul Rover-ului, din Sebiș și pasagerul dreapta (o femeie, din Arad, se pare că e vorba de logodnica acestuia) au decedat pe loc. Cele două persoane decedate sunt doi tineri, Felix S. (23 de ani, din Sebiș) și proaspăta sa logodnică (de 21 de ani, din Arad). Șapte persoane au fost rănite, cinci dintre acestea au fost transportate în stare gravă sau critică la Spitalul Județean Arad.

„În momentul sosirii primului echipaj de intervenţie, o autospecială de la Garda de Intervenţie numărul 1 Ineu cu modul de descarcerare , s-a constatat că este vorba despre şapte victime, dintre care patru încarcerate într-o maşină şi trei din celălalt autoturism, ieşite din maşină. S-a solicitat sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a echipajelor SMURD, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. După circa 40 de minute s-a reuşit descarcerarea celor patru din maşină, tineri cu vârste cuprinse între circa 25-35 de ani. Din păcate două persoane erau decedate, un bărbat şi o femeie. Celelalte două persoane, una inconştientă şi una stabilă, au fost predate către echipajele de ambulanţă. Din cealaltă maşină din cei trei tineri cu vârste între circa 18 şi 20 ani, unul inconştient şi doi stabili, preluaţi de către echipajele SMURD şi ambulanţă pentru a fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitanul George Pleşca, potrivit specialarad.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră