Descoperire macabră într-un parc din centrul Timișoarei

24 Iul 2015
Descoperire macabră într-un parc din centrul Timișoarei
Poliţiştii locali au găsit astăzi, în Parcul Central de lângă Catedrala Mitropolitană din Timişoara, trupul fără viaţă al unui tânăr care, cel mai probabil, s-a sinucis administrându-şi o perfuzie cu o substanţă ce pare a fi erbicid.

Perfuzia era agăţată de creangă unui copac, iar tânărul zăcea fără suflare, întins pe iarbă, informează www.opiniatimisoarei.ro. Lângă trupul neînsuflețit polițiștii au găsit și o sticlă de Erbicid Total, substanță care se pare că se afla și în perfuzia pe care și-o pusese tânărul.

„În timp ce se deplasau pe Aleea Personalităţilor, pe partea dinspre liniile de tramvai, poliţiştii locali au observat că o persoană se află ascunsă în tufişuri. Când s-au apropiat, au observat că persoană în cauza nu mişcă şi avea în mână o perfuzie. Imediat au luat primele măsuri de asigurare a zonei şi au anunţat 112″, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.




La faţă locului au sosit un echipaj SMURD şi Poliţia. Din păcate, medicii n-au putut decât să constate decesul. Criminaliştii au început cercetările, iar cadavrul a fost preluat de legişti pentru autopsie.

„Tânărul nu prezenţa urme de violenţă pe trup. Efectuăm cercetări în vederea identificării acestuia. Lângă el a fost găsită o sticlă cu posibil erbicid, iar în mâna avea o branulă. Tânărul avea un aspect îngrijit, nu părea a fi o persoană fără adăpost”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IJP Timiş.

Tânărul avea între 20 şi 30 de ani şi era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni şi cu cămaşă. Nu avea asupra lui niciun act de identitate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră