Descinderi DNA la Academia Navală din Constanța. Sunt vizate infracțiuni de luare și dare de mită!

10 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Descinderi DNA la Academia Navală din Constanța. Sunt vizate infracțiuni de luare și dare de mită!

Potrivit unor surse judiciare, procurorii anchetează infracțiuni de luare și dare de mită privind promovarea unor examene sau unor restanțe.

Direcția Națională Anticorupție a anunțat că procurorii efectuează șapte percheziții în județul Constanța, dintre care trei la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în 2016.

"Procurori militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 10 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Constanța, din care trei locații sunt situate în sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane", se arată într-un comunicat al DNA.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră