Arhiepiscopia Romano-Catolică, indignată că primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, face afirmații false

08 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Arhiepiscopia Romano-Catolică, indignată că primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, face afirmații false

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București își exprimă indignarea față de afirmația total falsă a primarului interimar al Capitalei, Răzvan Sava, care susține că nu există nicio decizie judecătorească de demolare a Cathedral Plaza. "O știe toată țara. Tocmai primarul interimar se face că nu știe?", întreabă Biroul de presă al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.

''Autorizația de construire este anulată irevocabil prin decizia nr. 1989/2010 a Curții de Apel Suceava; iar primarul general al Capitalei este obligat să desființeze clădirea și să refacă parcul public de lângă Catedrală, prin sentința nr. 2.520/2012 a Tribunalului Dâmbovița, devenită irevocabilă prin decizia nr. 456/2013 a Curții de Apel Ploiești'', precizează ARCB.

''Primarul interimar dă mai mult impresia că slujește interesele unui proiect ilegal decât că respectă și că pune în aplicare decizia definitivă și irevocabilă de desființare a Cathedral Plaza. Este de neacceptat un asemenea comportament. Având în vedere declarațiile false date publicității de către primarul general interimar, ARCB își rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale pentru sancționarea acestora", spun reprezentanții Arhiepiscopiei Romano-Catolice.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că nu există nicio decizie judecătorească de demolare a Cathedral Plaza.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră