Delia, pe Facebook: Suntem animale! Și facem spectacol din asta!

12 Iun 2017
Delia, pe Facebook: Suntem animale! Și facem spectacol din asta!

Delia a comentat videoclipul postat pe Facebook în care o adolescentă din Ploiești este bătută și umilită de două tinere.

”Dacă te întreabă cineva dacă o cunoşti pe Deea, îi spui că nu o cunoşti. Ba îi spui că o cunoşti şi că ţi-ai luat bătaie de la ea”, spune una dintre agresoare, după care o trage de păr pe fata de 14 ani, o loveşte cu palmele peste faţă, apoi în piept cu genunchii.

Spre finalul înregistrării, care durează câteva minute, cele două fete de 15 ani o obligă pe cea de 14 ani să îngenuncheze şi să le sărute mâinile, timp în care băiatul care asistă la scenă o stropeşte din nou pe fată cu apă.

"Suntem animale..!Si facem si spectacol...din asta...ne mai si filmam! Sa nu faceti copii..fetelor!!!! ps!Am spus "suntem" pt ca sunt sigura ca specimene de genul ,sunt o multime! #pacenoua si multaaaa terapieee!|, a scris Delia pe pagina sa de Facebook

Imaginea care insoteste acest articol nu este aleasă întâmplător, ci e pusă în mod voit, în antiteză cu învățămintele și pense-urile Deliei, una pe scenă,unde "e animal și face spectacol" alta, se pare în viața de zi cu zi...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră