De ce vrea Alin Cocoș să plece din țară: "Sunt pasionat de fotbal"

20 Aug 2015
De ce vrea Alin Cocoș să plece din țară:
Alina Bica și Alin Cocoș rămân, în continuare sub control judiciar, după ce, în ședința de astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ca nefondate contestațiile formulate de cei doi.  

Fiul lui Dorin Cocoș a venit azi în fața instanței să ceară schimbarea măsurii de control judiciar în dosarul în care este cercetat, pe motiv că vrea să iasă din țară. Motivul invocat de Alin Cocoș l-a uimit până și pe judecător.

Alin Cocoș susține că este pasionat de fotbal, sport pe care l-a practicat și el și vrea să se deplaseze în străinătate pentru a asista la antrenamentele unor echipe. Magistratul de la Înalta Curte a replicat că un hobby nu poate fi invocat ca motiv în fața instanței, pentru că dă impresia de neseriozitate. Atunci, avocatul lui Alin Cocoș a susținut că acesta a recunoscut faptele de care este acuzat, a colaborat cu anchetatorii de la DNA, care au descoperit, astfel, noi fapte de corupție. 

Și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT vrea schimbarea măsurii de control judiciar. Ea a spus judecătorilor că se consideră nevinovată, mai ales că ea a învățat la Facultatea de Drept alte lucruri despre această măsură preventivă. Ziariștilor însă, Alina Bica le-a spus că speră să nu ajungă în situaţia Marianei Rarinca, al cărei dosar va fi rejudecat, deşi fusese achitată.Alin Cocoș, Elena Udrea și Alina Bica se află sub control judiciar. Toți trei s-au întâlnit, joi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde au contestat măsura preventivă. Alin Cocoș și Alina Bica sunt judecați în același dosar de corupție, pe când Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș, este judecată în dosarul Gala Bute.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră