”Dar poate Așa” - ARTHUR PROJECT

05 Feb 2020
”Dar poate Așa” -  ARTHUR PROJECT

Rădăcinile Arthur Project se întind până în anul 2003 pe când Eugen Arthur și Liviu Mateescu au format trupa Interzis care s-a făcut remarcată prin numeroasele concerte susținute prin țară, dar și pentru interpretarea Imnului Stejarilor, imnul oficial al echipei naționale de rugby.

În 2013, a luat ființă în mod concret Arthur Project, iar începând cu 2015 se poziționează drept un proiect axat îndeosebi pe muzica instrumentală, dar nu numai.

Trupa a fost prezentă pe scena unor festivaluri importante de la noi precum Metalhead Meeting, Shine,  Folk You! Florian Pittiș, Gala Folk You! Florian Pittiș, The CLASS in CLASSic și a fost invitată să deschidă concertele unor artiști precum Jan Akkerman, Accept, David Ellefson de la Megadeth, Celelalte Cuvinte sau Cargo.

Arthur Project a fost selectată personal de Joe Satriani pentru a cânta în deschiderea show-ului său de la Arenele Romane, un trio neconventional, în care, în prestaţiile live, vocea lui Liviu este însoţită de chitara lui Eugen şi de tobele Ninei.

În prezent, băieţii (şi fata) lucrează la un prim album, piesa ”Dar poate Așa” fiind al doilea extras, o melodie autoportret, exprimată în cuvinte simple şi cu expresii clare, menite a ajuta ascultatorul în procesul său de cunoaştere, atunci când chiar are această curiozitate.

 

Piesa se regăsește in linkul de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=v3BcAQ9ItQY   

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră