Recomandată de "experiența" capătată în cluburile de noapte, a devenit consilier parlamentar!

21 Oct 2015
Recomandată de
Ornella Borozan este o fostă angajată a clubului Bamboo, care a acceptat să-și sacrifice tinerețea și viitorul, numai pentru propășirea și prosperitatea poporului din care provine, angajându-se cu carte de muncă la Parlamentul României.

Nu a putut reține muntele de emoții care o încercau doar pentru sine, așa că a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu ecusonul de acces primit de la proaspătul său loc de muncă, însoțită de mesajul: "Gata cu discuțiile în trafic!".

Evident că anunțul a făcut ravagii printre invidioși și invidioase, mulți întrebându-se ce calități au recomandat-o pentru ocuparea postului de consilier al deputatului Marius Manolache.

Dacă vă spune ceva numele, da, este vorba despre aceeași persoană care întrebată de ce parlamentarii ar trebui să beneficieze de pensii speciale, a dat răspunsul remarcabil, prin tupeu, nu prin altceva: "Nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer sau medic".

Probabil, în urma scandalului pe care a reușit să-l provoace cu o singură postare, după o scurtă și nefericită experiență de posesoare a permisului de acces în Parlament, Ornella va avea acces în continuare doar prin cluburile în care va dansa!



 
Cu ce IMBECILI PLINI DE TUPEU am umplut Parlamentul!De ce parlamentarii trebuie să aibă pensii speciale? Pentru că... "Nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer sau medic” Marius Manolache, deputat si urmarit de DNA. Respectati-l, muncitori, ingineri, medici si orice alta meserie ati avea voi...

Posted by WTF News on Wednesday, 17 June 2015



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră