AUDIAT DE ANCHETATORI. Unde a aruncat CĂTĂLIN ŞERBAN cuţitul cu care şi-a înjunghiat rivalul în Centrul Vechi

13 Iul 2015
AUDIAT DE  ANCHETATORI. Unde a aruncat CĂTĂLIN ŞERBAN cuţitul cu care şi-a înjunghiat rivalul în Centrul Vechi
Bărbatul care aproape a ucis un om cu mai multe lovituri de cuţit în luna mai,  Centrul Vechi al Capitalei, a fost astăzi audiat de poliţişti. El a fost adus în ţară vineri după ce a fost reţinut pe aeroportul din Madrid în timp ce încerca să plece în Dubai împreună cu familia.  Acesta dispăruse imediat după incidentul din Centrul Vechi, iar la sosire a spus că nu este vinovat, deşi imaginile arată contrariul. „Astăzi a fost făcută conducerea în teren a acestuia (n.r.- Cătălin Şerban, cuţitarul din Centrul Vechi) pe strada General Florescu, la locuinţa lui, pentru a  afla unde a ascuns/aruncat cuţitul cu care l-a înjunghiat pe celălalt bărbat în Centrul Vechi“, au precizat surse apropiate anchetei pentru mariustuca.ro.
CUŢITARII DIN CENTRUL VECHI PRINŞI DE ANCHETATORI

În luna mai, un scandal din Centrul Vechi, aparent pe principiul, „nu te uita după fetele mele“ s-a transformat într-un tragedie. Atunci, un bărbat de 36 de ani din Capitală a ajuns la spital vineri noaptea înjunghiat în piept și în abdomen, după scandalul de pe strada Șelari. Era însoțit de câțiva prieteni când s-a întalnit pe stradă cu un grup de tineri în care erau și câteva fete.După un scurt schimb de replici, de genul „să nu te dai la fetele mele“, a urmat o încăierare care a culminat cu o tragedie. Pe camerele de supraveghere care au ajuns la anchetatori, se vede cum băieții își împart la greu pumni și picioare, iar cele patru fete încearcă să îi despartă. La un moment dat însa, unul dintre agresori îl impinge pe bărbatul de 36 de ani în perete și îl înjunghie de câteva ori. Rănit grav în piept și abdomen, acesta reusește într-un final să fugă, dar se prabușește după câțiva pasi, răpus de durere.

Unul dintre agresorii reținuți a declarat atunci anchetatorior că, deși apare pe camerele de supraveghere el nu a știut că amicul său purta cuțit, menționând că s-a băgat în conflict pentru a-i despărți pe cei doi. Cătălin Şerban, cuţitarul din Centrul Vechi a reuşit să fugă în Spania, fiind arestat în lipsă.

CE SPUN PROCURORII

Procurorii arată că, „la data de 16.05.2015, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, numitul C.V.H., în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui şi, totodată, lovit în mod repetat cu pumnii şi picioarele.”. Anchetatorii au mai arătat că„ulterior efectuării cercetării la faţa locului, au fost ridicate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere instalate în zonă, care au surprins atât persoanele implicate, cât şi persoanele în prezenţa cărora s-a produs agresiunea“.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră