Curtea Supremă a decis: a început procesul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu

05 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Curtea Supremă a decis: a început procesul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu

Astfel, dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Protecția Copilului Teleorman poate începe să fie judecat pe fond de către magistrați. Președintele PSD mai are, totuși, la dispoziție 3 zile pentru a contesta și această decizie.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual. Conform procurorilor, acesta a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman. În același dosar mai sunt inculpate și fosta soție a politicianului, Bombonica Prodana, și fosta șefă a serviciului Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Încep emoțiile pentru Liviu Dragnea: Curtea Supremă a dispus începerea judecării pe fond a dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră