Cum au reacționat Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la cazul fetei violate din Vaslui

21 Iul 2015
Cum au reacționat Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la cazul fetei violate din Vaslui
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt cunoscute publicului român de ani de zile. Rivale de când se știu, cele două vedete s-au întrecut în emisiuni speciale și campanii sociale de notorietate. În cazul fetei violate din Vaslui, reacțiile celor două vedete par să se lase așteptate. Mihaela Rădulescu se ceartă cu ziariștii străini, iar Andreea Marin a share-uit de nici 30 de minute un post al lui Vladimir Drăghia cu bărbații adevărați condamnă violul.

Mihaela Rădulescu are probleme cu ziariștii austrieci

Plecată de ani buni din România, Mihaela Rădulescu nu a stat deoparte de problemele țării ei. S-a implicat în numeroase campanii de strângere de fonduri. A ajutat copii bolnavi și a alergat la maratoane pentru cei care au probleme locomotorii.

De curând, vedeta nu s-a sfiit să înceapă o ceartă cu comunitatea gay din România

Cazul fetei violate din Vaslui pare să nu fi ajuns în atenția Mihaelei Rădulescu. Pe pagina de Facebook, Mihaela Rădulescu se ceartă cu ziariștii din Austria care ar fi făcut-o bătrână.

„O scrisoare deschisă unor jurnaliști austrieci . Și un vechi proverb de la bunica mea - " nu poți numi o femei bătrână, decât dacă nu ți-ai rupt dinții mușcând din fundul ei ". Deci, mai bine mă sărutați în fundul meu sexy”, scrie vedeta pe pagina de Facebook.

Andreea Marin își continuă campaniile

Nici Andreea Marin nu a fost atinsă, până pe 20 iulie, de cazul de la Vaslui, când a dat share la un post al lui Vladimir Drăghia. Cunoscută publicului pentru emisiunile pe care le făcea, dar și pentru campaniile umanitare pe care le-a desfășurat ani de-a rândul, de această dată, vedeta este preocupată cu un alt proiect social – Fii independentă.

“Dragi prieteni, din păcate, fenomenul trist şi dureros al violenţei domestice este unul prezent în România zilelor noastre. Dar, pentru ceea ce are mai preţios o societate - familia - vrem să schimbăm această realitate şi, astfel, derulăm proiecte şi programe care vin să sprijine victimele violenţei în familie şi să combată acest fenomen ce afectează ţara noastră.
Fundaţia Preţuieşte Viaţa se număra ONG-urile care lupta împotriva violenţei domestice”, a scris, recent, pe unul dintre conturile sale de Facebook, Andreea Marin.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră