Cum arată decapotabila care te trece „ILEGAL“ frontiera. Poliţiştii au descoperit-o

18 Iun 2015
Cum arată decapotabila care te trece „ILEGAL“ frontiera. Poliţiştii au descoperit-o
Politistii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunşi în spaţiul destinat plierii plafonului unui autoturism decapotabil, un irakian şi un iranian care intenţionau astfel să intre ilegal în România.

„Joi, ora 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Saab, model 93 decapotabil, cetăţeanul român Ilie N., în vârstă de 36 de ani, însoţit de Cankut K., cetăţean român, în vârstă de 24 de ani.  Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţistii de frontieră au descoperit, în spaţiul destinat strângerii plafonului situat între bancheta din spate şi portbagajul autoturismului, două persoane de sex masculin cu trăsături afro-asiatice, fără documente de identitate“, potrivit poliţiei  de Frontieră. Cetăţenii români  au povestit anchetatorilor că, într-o parcare din Bulgaria, persoanele în cauză i-au rugat să îi transporte până la Bucureşti, în schimbul sumei de 400 euro.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetăţenilor români dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de racolare, călăuzire, transportare sau adăpostire a unei persoane, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, în scopul de a obţine un folos patrimonial.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră