„Cucuveaua mov“ loveşte fără milă! Sebastian Ghiţă, chemat la DIICOT

10 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
„Cucuveaua mov“ loveşte fără milă! Sebastian Ghiţă, chemat la DIICOT

 

“Am fost invitat în calitate de martor. Nu am multe detalii, dar sunt convins că acea operațiune a a Black Cube este în atenția procurorilor DIICOT și pentru că principala țintă a fost Kovesi probabil că procurorii vor verifica dacă acea adresa cucuveauamov@gmail.com este una dintre adresele pe care spionii le-au spart, și din care au aflat secrete ale statului român și ale DNA ”, a spus Ghiță.

De altfel, Ghiță a prezentat duminică un mail neoficial pe care i l-ar fi trimis Kovesi pentru a se interesa de stadiul cercetărilor privind un posibil plagiat al lucrării sale de doctorat. Acest mail ar fi fost trimis, conform deputatului, de pe un cont fantomă pe care îl folosea Kovesi intitulat cucuveauamov@gmail.com, potrivit B1 tv.

În cadrul dosarului Black Cube, procurorii DIICOT cercetează tentativa de spionare și intimidare a procurorului-general DNA prin intermediul unor persoane angajate pentru a o urmări pe Kovesi și care au încercat să contacteze mai mulți membri din familia acesteia și să îi spargă conturile pe care le folosea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră