Cristian Tudor Popescu, MESAJ pentru premierul Victor Ponta după DEMISIE

04 Noi 2015
Cristian Tudor Popescu, MESAJ pentru premierul Victor Ponta după DEMISIE
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, pentru Digi 24, că demisia premierului Victor Ponta l-a surprins și că acest gest poate fi o apropiere a tânărului Ponta de tinerii care au ieșit în stradă. 

„Pentru mine este o surpriză demisia lui Victor Ponta, nu mă așteptam, spuneam chiar aseară la Digi24 că după cum îi e felul, după cum a fost până acum ca prim-ministru, adică laș, adică ticălos în atâtea situații... E, acum mă surprinde plăcut acest gest, dincolo de orice combinații politice. Firește că situația lui stătea într-un fir de păr, că era la mâna lui Dragnea, Oprea, dar dincolo de toate astea vreau să iau acest gest totuși ca o apropiere a tânărului Ponta de tinerii care au ieșit în stradă azi-noapte”, a spus Cristian Tudor Popescu imediat după demisia anunțată a premierului.

Premierul Victor Ponta și-a prezentat demisia din funcția de premier, și implicit a cabinetului pe care îl conduce. Depunerea mandatului de premier fusese anunțată anterior de președintele PSD, Liviu Dragnea. Reamintim că aseară  peste 20.000 de oameni au ieşit aseară în stradă mărşăluind pentru tragedia din Colectiv , cerând demisia premierului Victor Ponta, a lui Gabriel Oprea şi a primarului Piedone, de la Primăria Sectorului 4. 


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră