Două rețineri în dosarul lui Cristian Burci. Percheziție la redacția cotidianului Adevărul

27 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Două rețineri în dosarul lui Cristian Burci. Percheziție la redacția cotidianului Adevărul

Procurorii DIICOT Biroul Teritorial - Olt au emis ordonanțe de reținere pentru două dintre persoanele aduse miercuri la audieri în dosarul în care este vizat și omul de afaceri si patronul Adevarul Holding Cristian Burci. Unul dintre cei reținuți este Ion Dinoiu, fost director al SC Romvag SA Caracal.

Procurorii continuă audierile în acest dosar, Cristian Burci fiind încă în sediul DIICOT Biroul Teritorial Olt, unde a fost adus miercuri după-amiază, în jurul orei 15,30.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, într-un dosar în care au fost efectuate patru percheziții, dintre care una la o redacție de ziar. Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au avut loc și la redacția cotidianului Adevărul, iar printre suspecții din dosar se află și Denisa Turcu — fost administrator special la Adevărul Holding.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că membrii acestui grup de criminalitate organizată, prin activitatea desfășurată din anul 2006 până în prezent, au creat un prejudiciu SC Romvag SA Caracal prin abuz în serviciu și delapidare în valoare de 7.099.000 euro și 3.811.756 lei, au mai indicat sursele menționate.

Vezi Comunicatul DIICOT

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră