Cum a fost prins criminalul din Oradea, care şi-a împuşcat în cap fosta iubită (VIDEO)

18 Mar 2017
Cum a fost prins criminalul din Oradea, care şi-a împuşcat în cap fosta iubită (VIDEO)

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe Adrian Hladii, interlopul care şi-a răpit şi împuşcat mortal fosta iubită, miercuri, în Oradea.

Hladii a reuşit să fugă după ce şi-a împuşcat mortal fosta iubită şi l-a rănit pe partenerul acesteia, fiind pus în urmărire generală, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare la nivel european.

După trei zile, Hladii a fost găsit într-un apartament din Oradea, pe care îl mai folosise și în trecut atunci când fusese nevoit să se ascundă.

Criminalul a încercat să fugă în momentul în care poliţiştii au forţat intrarea în apartament, sărind de la etajul patru, în urma traumelor suferite a decedat. 

"Pot să vă spun că a fost prins într-o locaţie din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliţia a avut mandat de percheziţie, unde noi am fost şi ieri şi nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliţia cu procurorul la uşă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înţeles că a decedat", a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În apartamentul în care se ascundea Adrian Hladii, la una dintre ferestre se afla amplasată o cameră de supraveghere, cu obiectivul îndreptat spre exterior. Din câte se pare, interlopul urmărea astfel eventualele mişcări ale forţelor de intervenţie, pentru a putea acţiona în consecinţă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră