UPDATE Crimă pe Calea Victoriei. Asasinul vânzătoarei a fost prins de poliţişti

28 Apr 2016 | scris de Cristi Severin
UPDATE Crimă pe Calea Victoriei. Asasinul vânzătoarei a fost prins de poliţişti

 

UPDATE. Asasinul vânzătoarei a fost prins de poliţişti chiar în apropierea magazinului unde a aavut loc tragedia. El a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi va fi dus la audieri. 

Alina Petre, proprietarea magazinului, a declarat că victima este o femeie în vârstă de 36 de ani, mamă a unui copil de șase ani. Ea a fost înjunghiată în toaleta magazinului, sub privirile uneia dintre colegele sale, care s-a refugiat într-o cameră de depozitare. Victima era terorizată de fostul său iubit și chiar depusese mai multe plângeri la poliție împotriva acestuia, după ce primise mai multe mesaje de amenințare.

Din primele informații se pare că agresorul se afla în evidența Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, după ce, anul trecut, în urma unei dispute cu victima, încercase să se sinucidă. El a reușit să fugă de la locul faptei, polițiștii bucureșteni declanșând pentru prinderea sa o acțiune de alertă maximă la nivelul Capitalei.

"E şocant pentru mine, nu ştiu ce să vă zic. Ea avea un copil cu un alt bărbat care munceşte în Germania, nu cel care a ucis-o era tatăl copilului. O vizita des, o suna de 300 de ori pe zi, îi era foarte frică de el. Cred că o să închid acest magazin, am şi eu problemele mele. De copil avea grijă mama ei, care este bolnavă de cancer. Eu o să îl ajut pe copil nu tot ce pot, nici nu se pune problema. Eu am încercat să vorbesc cu el, să îi explic că ea nu mai vrea, dar el spunea să o iubeşte. Spunea că dacă nu o să mai fie cu el o omoară.

Eu am trăit ce trăieşte ea, de multe ori, şi e cumplit să stai cu frica că dintr-o nebunie a unui om poţi să mori şi să îţi rămână copilul singur. Acum patru ani mi-a fost spart nasul. Nu voiam să spun asta, dar aceste lucruri se întâmplă. Nu e o problemă să îţi refaci un nas sau un maxilar, problema e că îţi rămâne un copil pe drumuri.”, a declarat Alina Petre, după ce a aflat ce s-a întâmplat în magazinul ei, a declarat Alina Petre pentru Antena3.

Atacul s-a produs în jurul orei 9,30. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, medicii încercând resuscitarea victimei.

Alina Petre a intrat în atenția publicului după ce a formulat mai multe denunțuri penale la adresa mai multor politicieni sau oameni de afaceri. După cum rezultă din primele informații, drama petrecută în magazinul său nu are nicio legătură cu denunțurile formulate.

 

Citiți și:

Judecător: Sexul oral nu este considerat viol dacă victima e beată!

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră