Românul care a cucerit inimile spaniolilor, condamnat la închisoare

28 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Românul care a cucerit inimile spaniolilor, condamnat la închisoare

Costel Busuioc,  care a ajuns celebru după ce a fost desemnat câștigătorul unui concurs de talente din Spania, a fost trimis în judecată în luna august după ce i-ar fi dat un pumn unui șofer în trafic pentru că mergea prea încet. Victima, Alexandru Pelcea a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare, ”Pavarotti din Carpați” a fost condamnat recent la un an de închisoare într-un dosar pentru lovire și alte violențe. Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, Busuioc trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru doi ani și să respecte o serie de reguli pentru a se reintegra social.

Pe 24 octombrie 2014, potrivit procurorilor, Costel Busuioc se deplasa în Timișoara la volanul mașinii sale. Pentru că șoferul mașinii din fața lui nu înainta așa cum și-ar fi dorit, Costel Busuioc s-a dat jos și i-a dat un pumn în față. Tânărul agresat, Alexandru Pelcea a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.Instanța îi mai dă o șansă lui Costel Busuioc și pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru doi ani și să respecte o serie de reguli pentru a se reintegra social.

Costel Busuioc se află în SUA, unde, cântă prin biserici pentru a putea supraviețui dincolo de ocean. Pe 20 noiembrie, imediat după condamnarea sa în țară, Costel Busuioc a avut un concert la Biserica Ortodoxă Română din Atlanta. Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cântărețul pregătește un concert la Centrul Cultural din Chicago, potrivit ring.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră